pátek 1. května 2015

The Walking Dead Larp 2015

Doktor Harry Stevens byl na své první výpravě, byl nervozní, měl strach ale dělal to pro záchranu své ženy, které hrozilo nebezpečí od Guvernéra. Kdyby jen tušil, že o pár hodin dál projde bránou do pekla...

Nečekány útok hordy zahnal jeho skupinu přímo do pasti několika šílených žen. Probudil se svázán s pytlem na hlavě ve špinavém sklepě. Naštěstí byl doktor a proto jej propustili ven - mířili mu pistolí na hlavu, ale ani je nenapadlo, že má u sebe schovanou dýku, kterou se rozhodl v nestřežený okamžik použít. Poprvé v životě někomu držel nůž u krku, poprvé v životě někoho postřelil... A to netušil, že den teprve začíná.

S vystrašené osoby, která by ani mouše neublížila se postupně stal člověk ochoten mučit zajatce a mířit pistoli na hlavu svým spojencům. Jen aby přežil.

Stejně nepřežil. Zemřel roztrhán na kusy v temných chodbách podzemního komplexu...

...

Druhý ročník akce byl prostě parádní!

Skvělý lidé, napínavé momenty, adrenalin, úžasný areál...

Měl jsem sice velké obavy zda se akce vyvede, ale díky organizátorovi a skvělému prostoru akce prostě stála za to a vůbec nelituji času ani penízků.

:)

Moje fotky zde: http://zombiekomunita.rajce.idnes.cz/The_Walking_Dead_Larp_2015_-_Ruda_zona/
A větší hromada fotek od Patrika Cvakahttp://pwx.rajce.idnes.cz/TWD_larp_II_Ruda_zona a tady http://pwx.rajce.idnes.cz/TWD_larp_II_Ruda_zona_dalsi_fotky/

První ročník zde: http://fajrs.blogspot.cz/2014/06/the-walking-dead-larp.html

Web akce: www.zombielarp.4fan.cz 

Fotky od JWK:




Žádné komentáře:

Okomentovat